Blízká setkání
Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila,“ vysvětluje italský šéfkuchař Emanuele Ridi
Blízká setkání
Dvojka
Italská kuchyně používá při vaření víno. „Bílé i červené. A dobré. Jídlo zkazíte, když tam dáte krabicák,“ směje se šéfkuchař. Co je podle něj ta pravá a správná pizza? Jak se dostal k vaření? Proč říká, že se narodil mezi potravinami? Mají vaření v rodině? A které jídlo má on sám nejraději?
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
O radosti z jídla i ze života: Bílkoviny. V čem jsou důležité a co když jich máme nedostatek?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Pizzu havaj buď milujete, nebo nenávidíte. Kdo ji vymyslel a proč?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek
Na vidličce Romana Pauluse
-
Drobné pečivo u stolu a na společenských rautech ulamujeme, nikdy neukusujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Udělejte si pizzu na pánvi podle slavného kuchaře Jamie Olivera
Síťovka
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem