Pochoutkový rok
Po libečku se podle našich předků budete líbit. Léčivé koření libé vůně je tělu prospěšné
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Libeček je silně aromatická rostlina, která se u nás pěstuje jako koření. Prospívá zdraví a pokrmům dává zajímavou, až magickou chuť. Možná proto si z ní můžete připravit i přírodní maggi, které se dá používat celoročně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krokety s houbami a kysaným zelím od Márii Křižkové
Pochoutkový rok
-
Apetýt: Perníčky Zdenky Hanzelkové z Libhoště
Apetýt
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování
-
Zázračná magnólie zmírňuje stres a odhání únavu. Na zahradě jí věnujte slunné místo
Babské rady
-
Pomlázky se každoročně učí zájemci plést v Památníku zapadlých vlastenců v Pasekách nad Jizerou
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pěstování citrusů dodá našemu bytu středomořský nádech
Zahrádkářské tipy
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě