Ve vlastní šťávě
Nemám rád burgery, jejichž chuť tě v půlce přestane bavit, říká majitel bistra Dish Matouš Petráň
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Už osmým rokem Matouš Petráň vymýšlí, jak vylepšit klasický americký burger a zároveň příliš nezměnit jeho podstatu. I poté, co se Českem převalila vlna restaurací a bister specializovaných na hamburgery, se jeho restaurace drží a platí za etalon kvality. Spolu jsme mluvili o tom, co je pro dobrý hamburger důležité, a také probrali, jak pracovat s rozvozy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Tomáš Sedláček: McDonald's je symbolem toho ne se najíst, ale...
Pro a proti
-
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Baví mě ukazovat lidem, jak je zelenina zábavná, říká šéfkuchařka Bára Šimůnková
Ve vlastní šťávě
-
Jak připravit dobrý hamburger, aby chutnal? Stačí dobré maso, sůl, pepř a hlídat propečení
Na vidličce Romana Pauluse
-
Club sandwich - americká jednohubka i vydatný oběd
Dobroty Dáši Kubíkové