Hovory
Když jsem vařil pro indonéskou prezidentku, měla osobního ochutnávače, vzpomíná šéfkuchař Pípal
Hovory
Plus
„Je hezké vařit pro Michaela Douglase, Roberta De Nira nebo Michaela Jacksona, ale je to jako třešnička na dortu. Restauraci stejně děláte pro lidi, kteří do ní chodí denně,“ říká šéfkuchař Jan Pípal. Byl i osobním kuchařem indonéské prezidentky.
Naděžda Hávová
Přepis epizody
-
Náš dnešní host byl šéfkuchařem karlovarského hotelu Pupp. Byl taky osobním kuchařem indonéské prezidentky a takový kupovaný knedlík by si prý nikdy nikomu nedovolil servírovat. Následující minuty možná bude dobré poslouchat s něčím dobrým k zakousnutí.
-
Té ze studia ČRo Plus zdraví Naděžda Hávová.
-
A naším dnešním hostem je Jan Pípal, šéfkuchař restaurantu Brooks a Vinohradský parlament. Vítejte u nás. Dobrý den. Dobrý den. Dá se vaření nějak natrénovat, anebo platí, že když vám není shůry dáno?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Antarktidě je nic, a to zaplníte tím, co máte ve své duši, říká o své cestě moderátorka Výborná
Hovory
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
„Jděte do pr*ele!“ Vášně kvůli Černého motýlům
Vinohradská 12
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Černé dny Jiřího Voskovce. Tajemství, které se stalo celoživotním traumatem
Stopy, fakta, tajemství...
-
První rok první dámy (1/3)
Dokuseriál
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Jan Novák: Komouši, grázlové, cikáni, fízlové a básníci. Část 1. − Kniha neznáma
Četba s hvězdičkou
-
Válka na Ukrajině potrvá ještě osm deset let, možná víc, myslí si reportér Boháč
Osobnost Plus