Kuchařské čarování
Jídla z rýže
Kuchařské čarování
České Budějovice
Celé z rýže je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Připravil deset rýžových proměn, například rýži kokosovou, zlatou nebo kimči. Chybět nebude pravé milánské rizoto ani bulharský pilav či smažená rýže až z Indonésie. Nakonec vyčaruje něco sladského z pudinkové rýže.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vaření ze zelí a brambor a k tomu recept na rybí polévku z výlovu Rožmberka
Kuchařské čarování
-
Tohle jídlo chutná fotbalem! V Brazílii sklízejí úspěch...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rizoto s mletým masem a strouhaným sýrem. Tradiční italské jídlo vařené až do krémové konzistence
Vaříme s Habadějem
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Martina Kociánová uvařila indické kuře Biryani s rýží basmati
Pochoutky na talíři
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Královský chlebíček podle receptu z kuchařky Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou